Marktveldplein, Vught

In het centrum van Vught, op de plek van het voormalige winkelcentrum de Marktveldpassage, wordt momenteel een nieuw woon- en winkelcentrum met de naam Marktveldplein gerealiseerd.

Wie Vught bezoekt, zal zich meteen aangetrokken voelen tot de charme van dit Brabantse dorp. Aan de vele monumentale gebouwen herkennen we de rijke historie van deze zelfstandige gemeente, gelegen ten zuiden van de provinciehoofdstad ’s-Hertogenbosch. Dat aanwezige verleden geeft Vught een bepaalde grandeur, die op een geheel eigen manier samengaat met de bourgondische inslag waar Brabant om bekend staat. In het oostelijke deel van het centrum van Vught vinden we Marktveldplein, het nieuwe woon- en winkelcentrum dat wonen, winkelen en recreëren op een stijlvolle manier combineert.

Het hoogwaardige, duurzame en toekomstbestendige woon- en winkelcentrum Marktveldplein wordt in een tweetal fasen gerealiseerd bestaande uit een drietal onderdelen: het Raadhuys, de Baron en het Koetshuis. In de eerste fase wordt het Raadhuys gebouwd met 62 appartementen en penthouses, 9 winkels - waaronder de Albert Heijn en Gall & Gall - en een horecaruimte. In fase twee volgt de nieuwbouw van de Baron met 10 appartementen en 3 winkels en het Koetshuis met 12 appartementen, 3 patiowoningen en een horecaruimte.

In opdracht van Green Real Estate draagt Bouwaccent verantwoordelijkheid voor de grond- en de opstalexploitatie.